29 Mayıs 2016 Pazar

ARROW 1. SEZON 1.BÖLÜM FULL HD TÜRKÇE ALTYAZILI 1080P İZLE




Arrow 1. Sezon FULL HD 1080p Türkçe Altyazılı olarak, sitemiz sinemapol.org üzerinde yayında.
Çizgi romanlardan tanıdığımız Green Arrow isimli süper kahraman, dizi versiyonu ile 2012 yılında The Cw kanalında gösterime girdi. Dizide, ailesini kaybettiği bir kaza sonrasında, yıllarca bir adada mahsur kalan Oliver Queen’in (Stephen Amell) aksiyon ve macera dolu hayatını izliyoruz.
Oliver Queen, çapkınlığı ile nam salmış milyarder bir işadamıdır. Babasının ve kızkardeşinin de olduğu bir yat kazası sonrasında herkes Oliver’ın da öldüğünü düşünür. Oliver kurtulmuş ve bir adaya sığınmıştır. 5 yıl boyunca burada ömrünü geçirir.
Adadan geri döndüğünde, yaşadığı şehir Starling için mücadele etmeye karar verir. Yeşil başlıklı kostümünü giyip geceleri suçlularla savaşır. Gündüzleri ise, insanları inandırmak istediği, milyarder genç kimliğine geri döner. Arrow’un peşinde, her olaydan dolayı onu suçlu gören dedektif Quentin Lance (Paul Blackhtorne) vardır. Oliver’ın annesi de çok önemli kirli sırları bilmektedir. Kocasının ve kızının öldüğü yat kazasından, kazanın nedeninden ve Oliver Queen’in adada mahsur kaldığından haberdardır.
Ülkemizde beğenerek izlenen Arrow dizisi hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşırsanız çok memnun oluruz.
İyi seyirler dileriz.

Hiç yorum yok:
Write yorum

Partners

Recommended Posts × +