26 Mayıs 2016 Perşembe

GHAJİNİ (2008) TÜRKÇE DUBLAJLI HD İZLE

2008 yapımı bir Aamir Khan filmi Ghajini 1080p izle. Yönetmen A.R. Murugadoss. 2005 yılında çekilen aynı isimli filmin 2008 uyarlaması. Memento izle ile benzer noktaları bulunmasına rağmen çok farklı bir yapım. Benzerliği görüp filmi yarıda bırakanlar için hatırlatmakta yarar var.
Sanjay Singhania (Aamir Khan) Hindistan’da söz sahibi önemli bir iş adamıdır. Sıradan bir iş gezisi sonrası evine döner. Bu sırada nişanlısı ile birlikte saldırıya uğrar. Kendisi ağır yaralanırken nişanlısı hayatını kaybeder. Sanjay kafasına aldığı darbedeb dolayı 15 dakikada bir yaşadıklarını unutur ve intikamını unutmamak için vucüduna dövmelerle notlar bırakır. Hafızası her tazelendiğinde etrafındaki notlar ve vucudundaki dövmeler sayesinde hedefine odaklanır. Nişanlısı öldüren kişi Ghajini isminde biridir ve ergeç onu bulacaktır.
Imdb puanı 7,3 olan Hint yapımı bu aksiyon filmini beğeneceğinizi düşünüyoruz. Film zaman zaman romantik komediye dönerken zaman zaman da gerilim aksiyon havasında devam ediyor. Ghajini 1080p izle Türkçe altyazılı olarak tek part halinde hazırlanmıştır. Full hd filmlerin vazgeçilmez sitesi Sinemapol iyi seyirler diler.
Orjinal İsim: Ghajini




Hiç yorum yok:
Write yorum

Partners

Recommended Posts × +