8 Temmuz 2016 Cuma

17 AGAİN 1080P İZLE 17 YENİDEN ALTYAZILI


Aile, Dram, Fantastik, Komedi, Macera, Romantik, Spor, Gençlik gibi birçok kategoriye girebilecek bir film 17 Again 1080p izle. Eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için tavsiye ederiz. Genç kızların sevgilisi Zac Efron başrolde.
Mike O’Donnell (Zac Efron) lisenin popüler çocuğudur. Okulunun basketbol takımındaki başarıları, bu genç adama üniversite kapılarını şimdiden açmıştır. Önemli bir maç sırasında kız arkadaşının hamile olduğunu öğrenir ve maçı o an bırakır. Parlak geleceğe ve önemli bir spor kariyerine daha en başından veda etmiş olur. Bundan sonraki günlerini o zamanki kız arkadaşı ve ilerde eşi olacak Scarlet (Leslie Mann) ile geçirecektir.
Aradan geçen yıllar sonrası Mike eski günlerinden çok uzakta, zorlu bir hayat içindedir. 37 yaşına gelmiştir. Eşiyle arası kötüdür, işinde beklediği yüksek pozisyon başkasına verilmiştir. Ailesi onu kaybetmeye mahkum bir olarak görür. Karısı da onu evden kovmuştur. Evinde bile kalamayan Mike, lise arkadaşı Ned Gold (Thomas Lennon) ile birlikte yaşamak zorunda kalır. Ned, köşeyi dönüş bir milyonerdir ve onun yanında bu şekilde kalmak Mike’ı daha da isyan eder hale getirir.
Mike’ın eski okulunda şuan çocukları okumaktadır. Okula uğradığı birgün 1989 senesinden kalma eski basketbol takımı fotoğrafını görür ve o günlere geri dönmenin hayali kurar. O sırada yanında olan bir hademe ile konuşur. Bu adama akşam vakti de rastlayacaktır ve köprüden atlayacak bu adamın hayatını kurtarmak isterken bir şekilde 17 yaşına geri döner. Bu yeni şansı değerlendirmek isteyen Mike durumu arkadaşı Ned’e anlatır ve tekrar liseye yazılır. Düzeltmek istediği hayatı artık daha da karışık hale gelmiştir.
17 Again 1080p izle Türkçe Altyazılı olarak hazırlanmıştır. Sizi yormayacak, eğlenceli bir akşam geçirmek isterseniz bu filme bir göz atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:
Write yorum

Partners

Recommended Posts × +